logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Plan werkplaats afspraak

Vacatures

Werken bij Autobedrijf Greijmans

Eerste Autotechnicus / Technisch Specialist

m1Weert m224-38 uur m3Eerste Autotechnicus, EAT niveau 3

Als autotechnicus verricht je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan voornamelijk personen- en bedrijfswagens. Daarnaast behoort het stellen van diagnoses en het verrichten van complexere reparaties tot de werkzaamheden. Wij zetten graag een extra stap om onze klanten maximale service te bieden. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling d.m.v. cursussen en trainingen. Zo kan het trainingsprogramma (via GMTO) gevolgd gaan worden om de kennis van de technieken verder te vergroten om zo door te kunnen groeien naar Diagnose Specialist.

Soort contract
24 - 38 uur.

Functie-eisen

Wij zoeken een monteur die behalve gemotiveerd, flexibel en enthousiast, ook leergierig is. Een ruime basis kennis (minimaal Eerste Autotechnicus, EAT niveau 3, eventueel aangevuld met diagnose cursussen en/of trainingen) is een vereiste. APK II bevoegdheid is een pré. Het belangrijkste vinden wij echter passie voor het vak!

Arbeidsvoorwaarden

Voor bovenstaande functie bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden, leuke collega’s en een prettige werksfeer in een compleet uitgeruste werkplaats met de modernste apparatuur. Een 3 of 4-daagse werkweek is bespreekbaar, zoals veel zaken bij ons gewoon bespreekbaar zijn. Na de proeftijd is direct een vast contract mogelijk. Overwerken hoeft niet, wij plannen. Salaris? Daar komen wij wel uit!

Bedrijfsprofiel

Autobedrijf Greijmans, waarbij de dagelijkse leiding in handen is van broer en zus Joep en Ivonne, is een echt familiebedrijf en verzorgt het onderhoud en de reparaties aan alle gangbare merken auto’s, met een specialisatie in het merk Toyota. Ook voor de APK-keuring, aircoservice en schadebemiddeling zijn wij het juiste adres. Wij onderscheiden ons door de eenvoud en korte lijnen, waardoor kosten en kwaliteit in een goede verhouding staan. Wij zetten voor onze klanten net dat stapje extra! Onze kernwaarden zijn niet voor niets: Klantgericht, persoonlijk en betrouwbaar!

Aanvullende informatie

Autobedrijf Greijmans
Roermondseweg 81
6004 AR WEERT

Contactpersoon: Ivonne Greijmans
Tel: 0495 – 53 55 85
Email: info@autobedrijfgreijmans.nl
Website: www.autobedrijfgreijmans.nl

Stuur uw sollicitatie voorzien van CV en motivatie via E-mail. Voldoet u niet aan de gestelde functie-eisen heeft solliciteren geen zin.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?

Upload je cv / motivatie hier

Morgen Internet - Light website